Hirdetés

A Samsung bemutatta az idei Smart Monitor családját



|

A teljes termékpaletta összesen kilenc különböző kijelzővel érkezik.

Hirdetés

A Sasung új M8, M7 és M5 Smart Monitorai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyedi stílusukhoz és igényeikhez igazítsák az eszközöket, akár videók nézésére, játékra vagy munkára használják azokat.

"Az idei sorozat és különösen a továbbfejlesztett M8 modell egyedülálló Smart Monitor élményt kínál. A felhasználók egyetlen monitorba sűrítve kapnak egy olyan eszközt, amely a szórakozás, játék, kialakítás, valamint a személyre szabható kényelem területén is segít kiaknázni kreativitásukat"

- mondta Hoon Chung, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának alelnöke.

Hirdetés

A teljes széria összesen kilenc különböző eszközt foglal magába, amelyek sokoldalúságukkal igazodnak a legkülönbözőbb felhasználói stílusokhoz és igényekhez. Az M8, M7 és M5 Smart Monitorok többféle színben és méretben kaphatók. Az M8 és M7 modellek 32 hüvelyk, az M5 modellek pedig 32 és 27 hüvelykes változatokban érhetők el. Az UHD felbontással és 400nit fényerővel érkező M8 modellek változatos színekben, fehér, égkék, napnyugta-rózsaszín és tavaszi zöld árnyalatokban választhatók. Az UHD-képes M7 monitor fehér készüléke 300nites fényerőt biztosít, míg a Full HD (FHD) felbontású M5 modell a letisztultabb fehér és fekete színekben érkezik.

Az új Samsung Smart Monitorok a belbecs mellett a külcsínre is adnak (Fotó: Samsung)
Az új Samsung Smart Monitorok a belbecs mellett a külcsínre is adnak (Fotó: Samsung)

Az új M8 és M7 modellek ikonikus, karcsú kialakítást kaptak. A készülékek ultravékonyak, az eszköz legkeskenyebb részén 11,39 mm vastagságúak. A monitor és az azt körülvevő környezet kiemelése érdekében az M8 és M7 készülékek hátoldalát egy elegánsabb, halszálkás mintázat borítja. A szabadon dönthető és állítható magasságú talpnak köszönhetően a felhasználók könnyedén állíthatják be az optimális betekintési szöget. A képernyő akár 90 fokos szögben is elforgatható, melynek köszönhetően kevesebbet kell a nagyobb terjedelmű szövegeket görgetni.

A 2023-ban megjelent Smart Monitor M8 modell több frissítésen, valamint funkciófejlesztésen esett át, mint az előző sorozat készülékei. A 4K felbontással, a HDR+10 támogatással, valamint 400nit fényerő teljesítménnyel az M8 ragyogó és élénk képet biztosít, így a felhasználók egy monitoron élvezhetik az okos megoldások legjavát. Az M8 modell hozzáférést biztosít a sokoldalú Samsung Gaming Hub streaming platformhoz, a Smart Hubon keresztül pedig olyan szolgáltatókhoz, mint a Prime Video, a Netflix vagy a YouTube. Az M8 és az M7 modellek is lefedik az sRGB színskála 99%-át, színpompás tartalmakat megjelenítve az alkotók és tervezők számára.

A Samsung M8 Smart Mointor tervezése során a szórakozás és a kényelem állt a fókuszban (Fotó: Samsung)
A Samsung M8 Smart Mointor tervezése során a szórakozás és a kényelem állt a fókuszban (Fotó: Samsung)

A fejlesztők az idei sorozatot úgy alkották meg, hogy könnyen és zökkenőmentesen elvégezhető legyen a távmunka. Az otthoni munkavégzést támogató munkahelyeken a felhasználó távolról is hozzáférhet asztali számítógépéhez mobilis eszközeiről vezeték nélkül, képernyőtükrözéssel.

Az M8 monitor könnyen levehető, mágneses SlimFit kamerája zavaró vezetékek nélkül csatlakozik az eszközhöz, emellett támogatja a FHD felbontást és más videókonferencia megoldásokat is. A felhasználók mostantól az automatikus keretezés legkülönbözőbb funkciót kihasználhatva csatlakozhatnak a Google Meet videóhívásokhoz és más alkalmazásokhoz.

A fejlesztők tovább bővítették a többképernyős mód lehetőségeit is, amelynek köszönhetően a felhasználók egyidejűleg teljes képernyős méretben futtathatják a Microsoft 365 felhőszolgáltatásait és böngészhetnek, így nem szükséges olyan sokszor váltaniuk az alkalmazások között.

A 2023-ban megjelent Smart Monitorok felületeinek javítása érdekében számos alkalmazás, így például a SmartThings és a SmartHub is új egér- és billentyűzetvezérlő funkcióval bővült. A készülékeket pedig könnyedén, egyetlen eszközről is lehet vezérelni - a Zigbee és Thread által támogatott - Hub IoT központon keresztül.

Az M8 és M7 modellek egyaránt olyan hangasszisztensekkel rendelkeznek, mint például a Bixby vagy az Amazon Alexa , így a felhasználók hangutasításokkal is irányíthatják az eszközeiket. Az új modelleken is elérhetőek a Far Field Voice mikrofonok, így a felhasználók távolabbról beszélhetnek a monitorhoz.

A felhasználók a 2023-as Smart Monitor modelleken elérhető új, My Contents funkció használata során gyorsan kaphatnak hasznos információkat. A készülék készenléti üzemmódban is érzékeli a regisztrált okostelefont, köszönhetően a Bluetooth Low Energy (BLE) technológiának. Ennek köszönhetően a képernyőn szempillantás alatt jelennek meg a felhasználó fényképei, az időjárás és sok más hasznos információ. Amikor az okostelefon a monitor hatótávolságán kívülre esik, a készülék visszakapcsol készenléti üzemmódba.

A 2023-as Smart Monitorok a Samsung weboldalán rendelhetők meg. Az M8 monitorcsalád 32 hüvelykes változata 290 000, a 27 hüvelykes 249 900 forintba kerül. Az M7 modellek közül a 32 hüvelykesért 199 900, a 27 hüvelykesért 81 900 forintot kell fizetni.

Az M5 kijelző LS32CM500 változatának 32 hüvelykes verziója 89 900, a 27 hüvelykes 81 900 forintba kerül, az LS27CM501 modelleknél ugyanezek 90 900, illetve 82 900 forintos kiadást jelentenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.