Hirdetés

A Samsung egyik fejese tagadja, hogy vége a Galaxy Note szériának



|

TM Roh a Samsung 2021-es terveiről beszélt. A szavaiból szakértők szerint az derül ki, hogy vége a Galaxy Note sorozatnak, de a Samsung egyelőre tagad.

Hirdetés

Igazából évek óta pletykálják a Galaxy S és a Galaxy Note szériák egyesítését, az utóbbi hónapokban azonban napi szinten emlegették a jól értesült források, hogy bizony a Galaxy Note sorozatnak vége, a Galaxy Note 20 Ultra volt az utolsó. Nemrég TM Roh elnök a vállalata 2021-es terveit ecsetelte, a szavai a PC World.com szakértői szerint pedig egyet jelentenek a Galaxy Note széria halálos ítéletével. 

A Samsung ugyanis az összehajtható készülékek kínálatának bővítésére koncentrál majd a következő 12 hónapban, valamint a szuperintelligens, profi fotós és videós funkciókra. Emellett odafigyelnek arra, hogy az emberek mit szerettek a Galaxy Note-élményben, és a funkciók egy részét más készülékeken teszik majd elérhetővé. 

Hirdetés

Szinte biztos, hogy itt az S Tollról beszéltek, a Galaxy S21 Ultra ezt támogatja majd állítólag, de a készülékházába nem lehet majd elhelyezni a digitális tollat. Ugyanez lesz a helyzet a Galaxy Z Fold 3-mal.

A Yonhap News ugyanakkor a Samsung egyik szóvivőjére hivatkozva azt állítja, lesz még 2021-ben is új Galaxy Note, úgyhogy nehéz eldönteni, kinek higgyünk. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.