Hirdetés

A Samsung Galaxy S21 Ultrát másolhatja a Motorola új csúcsmobilja



|

A toll hatalmasabb, mint a kard, és a jelek szerint így véli ezt a Motorola Edge 30 Ultra gyártója is.

Hirdetés

Noha még távol áll attól, hogy piacvezetővé váljon, a 2017 óta a Lenovo tulajdonában lévő Motorola mostanában egészen jó passzban van. A tavaly debütált Edge X30-nak egy nagyon szép rekordot sikerült megdöntenie, a kettéhajtható kijelzős mobilok kedvelőinek nagy örömére pedig már javában zajlik a Razr termékvonal következő generációjának fejlesztése.

De tart még pár további vasat is a tűzben a gyártó, például a már régóta várt zászlóshajóját, a Motorola Edge 30 Ultrát. Az XDA-Developers friss értesülései szerint a egy izgalmas kiegészítőt is piacra dobnak majd a készülékkel együtt, az új generációsnak mondott Motorola Smart Stylust.

Hirdetés

Természetesen a hivatalos bejelentésig ajánlott kordában tartani lelkesedésünket, ám ha minden igaz, a szóban forgó stylus Bluetooth-támogatással rendelkezik, értelmezni tudja a képernyő megérintése nélkül a levegőben végrehajtott gesztusokat, továbbá vezeték nélkül tölthető. Az Edge 30 Ultrához csatlakoztatva megjelenik majd egy apró buborék a kijelzőn, amiben a beviteli eszköz állapotával és az elérhető appokkal kapcsolatos információk szerepelnek.

Készül egy speciális tok is, a Motorola Folio Case, amit úgy terveznek meg, hogy a kijelző nagyját eltakarja, csupán egy sávot tegyen láthatóvá az értesülések és a beérkező hívások számára, így ezekkel a fedlap felnyitása nélkül is foglalkozhatunk. A hátoldalon pedig egy erre a célra kialakított tartóban helyezhetjük el a Smart Stylust, ám az nem világos, hogy milyen módon (mágnesesen vagy másképp) rögzül majd a készülékhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.