Hirdetés

A Samsung Galaxy S9 még az elődjénél is népszerűbb lesz



|

Az óriás mobilos üzletágának vezetője szerint az idei zászlóshajókat többen veszik majd, és azt is elmondta, hogy miért.

Hirdetés

Miközben Amerikában a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ vételárai alapvetően nem emelkedtek, addig Európában fentebb mentek az összegek. Hazánkban 279 990 és 309 990 forintot kell majd értük fizetni. A Samsung szerint ennek ellenére a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ hatalmas siker lesz, és több talál majd gazdára, mint a Galaxy S8 és Galaxy S8+ készülékekből. 

Hirdetés

DJ Koh, a Samsung mobilos üzletágának vezetője azt is elárulta, hogy miért. A várható siker egyik oka az, hogy az idei modellek arányaiban jóval hamarabb kerülnek piacra, vagyis több ideig lesznek a porondon. A Samsung emellett számos csábító marketingstratégiát is bevet majd a vásárlók meggyőzésére. 

Mindkét okostelefon előrendelhető már (hazánkban is foglalható belőlük), ugyanakkor a megjelenés legkorábban március 16-án esedékes. 

Döbbenetes újdonságokat nem hozott a Galaxy S9 és a Galaxy S9+, ugyanakkor rengeteget javított azokon a már bevált funkciókon, amiket a Samsung eddig kínált. A Samsung szerint az emberek alapvetően erre vágytak, vagyis további fejlesztésekre, még jobb élményre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.