Hirdetés

A Samsung is gamertelefonon dolgozik



|

A Razer Phone 2, az ASUS ROG Phone, a Honor Play és a Huawei Mate 20 X után a Samsungnak is lesz majd kifejezetten játékosoknak szánt okostelefonja.

Hirdetés

Bár a gamertelefonok eddig nem igazán okoztak nagy őrületet, tavaly novemberben a Razer Phone elindított egy trendet, amit egyre többen követnek. Azóta mutatkozott be például az ASUS ROG Phone, a Honor Play és a Huawei Mate 20 X, többek között. Iparági források szerint hamarosan a Samsung is belép ebbe a kategóriába. 

Hirdetés

Sajnos konkrét részletek egyelőre nincsenek, de az már biztos, hogy a kijelző mögé rejtett szelfikamera mellett gamertelefont is fejleszt a Samsung. A múlt hónapban például Snapdragon 845-tel szerelt Galaxy A szériás eszközről is volt már szó. Ha ez lesz a gamertelefon, akkor szinte biztos, hogy 8 GB RAM és 128 GB tárhely kerül bele. Minden bizonnyal az akku is legalább 4000 mAh-s lesz, és a Galaxy Note 9 vízzel és szénnel megtámogatott hűtési rendszere is visszaköszön. 

A tippek szerint a gamertelefon külsejével nem vagánykodik majd a Samsung, vagyis az általános dizájn az új Galaxy A7 és a Galaxy A9 modellekre üt majd. Vagyis az Infinity-kijelző szélei nem lesznek lekerekítve. 

Mivel az ünnepek jót tesznek az eladásoknak, ezért a Samsung gamertelefonja még novemberben bemutatkozhat. 

Frissítés: állítólag egyedi, házon belül fejlesztett GPU kerülhet a készülékbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.