Hirdetés

A Samsung jóval korábban leszámol az LCD panelekkel, mint eredetileg tervezte



|

Döbbenetesen rövid időn belül teljesen leállnak a gyártósorok.

Hirdetés

Nem csak a mobilok gyártását fogja vissza a Samsung, az egész LCD vonalat teljesen el fogjaengedni, már a korábban tervezett időpont előtt. A korábbi tervek még úgy szóltak, hogy idén év végén állatják csak le teljesen az LCD panelek gyártását, de a The Korea Times értesülései szerint sokkal előrébb hozták ezt a dátumot.

Ha minden igaz, akkor a Samsung már június végén felhagy ezzel. A beszámolók szerint hatalmas veszteséggel jár az LCD-gyártás, ezért kell minél előbb megszabadulni az egész vonaltól.

Hirdetés

A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy 2022 júniusa után a Samsung Display már csak az OLED és Quantum Dot kijelzőkkel fog foglalkozni, minden felszabadítható erőforrást ezekre a gyártósorokra csoportosítanak át. 

A QD OLED technológiáról idén év elején készítettünk egy részletes magyarázó videót, ezt mindenképp érdemes megnézni, mivel egy tényleg előremutató megoldásról van szó, amire a Sony már rögtön lecsapott - nekik is a Samsung fogja szállítani a paneleket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.