Hirdetés

A Samsung kiszivárogtatta a megfizethetőbb árú Galaxy FE termékcsaládot



|

Rögtön három új eszközzel támad a visszatérő Fan Edition-termékcsalád.

Hirdetés

A mobilos hírek rendszeres fogyasztóinak nem újdonság, hogy a Samsung általában nem védi valami ügyesen a titkait, így többnyire már a hivatalos bemutatók előtt is egész sokat megtudunk a koreaiak soron következő mobiljairól.

Így van ez a leleplezésre váró Samsung Galaxy S23 FE, vagyis Fan Edition esetében is, melynek érkezése régóta nyílt titoknak számít, nemrég pedig a készülék teljes színválasztéka is nyilvánosságra került egy gyártói poszter formájában. A cég most ismét szállított egy szivárgást, amikor idejekorán láthatóvá tette a termékeket az FE-modellcsalád argentin weboldalán.

Hirdetés

Igen, mint kiderült, a Samsung valójában nem csak a jóárasított csúcstelefonnal készül, hanem egy vezeték nélküli fülest és egy táblagépet is kapunk. A Galaxy Buds FE-t, a Galaxy Tab 9 FE-t és a Galaxy S23 FE-t ábrázoló képekre a SamMobile hívta fel először a figyelmet, azt is kiszúrva, hogy a mobil kijelzőjén az október 4-i dátum szerepel, amely a hivatalos bemutató, vagy a forgalmazás kezdetének napját is jelezheti.

A képek alapján az S23 FE ugyanazzal a tripla hátlapi kamerás dizájnnal támad, amit az eddigi szivárgásokon láthattunk. A Buds FE füles esetében 30 órányi üzemidőről, aktív zajszűrésről, mélynyomóról és töltős tokról írt az argentin weblap, míg a Tab 9 FE-nél a többhangszórós kialakítás és az S7 FE táblagéphez járóra kísértetiesen hasonlító toll a feltűnő.

Izgatottan várjuk, hogy végül mikor kerül sor a leleplezésre, a Samsung indiai X-fiókja pedig már hivatalosan is korbácsolja a hangulatot egy bejegyzésben, ami az S23 FE kameráit ábrázolja, ez viszont a bemutató dátuma kapcsán csak annyit említ, hogy "hamarosan" sor kerül az eseményre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.