Hirdetés

A Samsung mobilok dobozából is kikerülhet a töltő



|

Úgy tűnik, nem az Apple az egyetlen, aki azt fontolgatja, hogy nem ad hálózati töltőt a okostelefonjai mellé

Hirdetés

Június végén hallottunk arról, hogy az iPhone 12 már töltő nélkül érkezhet, mert az Apple ezzel is kompenzálná a gyártási költségek 5G-támogatás miatti megemelkedését. Most az ETNews állítja, hogy a Samsung is hasonlón gondolkodik, és kapcsolódó cégekkel beszélget az eshetőségről.

Hirdetés

Ha minden igaz, idén még nem lesz változás, azonban 2021-től bizonyos készülékek mellé nem jár majd hálózati adapter. A kábel alighanem maradni fog, tehát a töltés akár USB-s eszközök, laptopok segítségével is megoldható lesz, és aki szükségét érzi egy hálózati töltőnek, külön vásárolhat egyet. Ha az Apple és a Samsung meglépi ezt, más cégek is bátrabban követhetik őket, míg aztán idővel (állítólag néhány éven belül) teljesen lekerülnek a csatlakozók a készülékekről, és mindenki vezeték nélküli töltésre áll át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.