Hirdetés

A Samsung nyitható telefonjaival még kényelmesebb lesz a Microsoft appokat használni



|

A szétnyitható kijelző bizony jó szolgálatot tesz, ha az ember dolgozni akar a telefonján.

Hirdetés

A Galaxy Unpacked eseményen leplezték le a Samsung új telefonjait, a szétnyitható Fold 3 és Flip 3 modelleket, a vállalat pedig egyre több fejlesztőt próbál arról meggyőzni, hogy igenis érdemes natívan támogatni ezt a megjelenítési formát. A Microsoftot a jelek szerint sikerült, bár a két cég már évek óta nagyon szoros barátságban van, így valószínűleg nem volt nehéz a feladat.

Hirdetés

A Galaxy telefonokra egyébként is előre telepítve érkeznek a Microsoft alkalmazásai, a Windows 10-be pedig elég mélyen intergrálva van a Samsung telefonok támogatása és a kapcsolódó extrák, de most jön a következő lépés. A kinyitható telefonok nem egyszerűen nagyobb kijelzőt kínálnak, hanem két jól elkülöníthető területet, amiből sok applikáció profitálhat.

Az Office, a Teams és az Outlook is foldable támogatást kap, vagyis ezeken a készülékeken még többet hozhatunk ki az alkalmazásokból. Megnyithatunk egyszerre kettőt, vagy akár ugyanazt kétszer, hogy fájlok közt tartalmat másolgassunk. Outlookban szinte teljes asztali felületet kapunk, Teamsben pedig nézhetjük a prezentációt, miközben látjuk a kameraképeket, vagy akár egy virtuális táblára is rajzolgathatunk előadás közben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.