Hirdetés

A Samsung szerint a Huawei nem lesz a világ legnagyobb okostelefon-gyártója



|

DJ Koh, a Samsung mobilos elnöke szerint a következő 10 évben is a Samsung marad a piacvezető és a leginnovatívabb gyártó.

Hirdetés

A Samsung tavaly több mint 290 millió okostelefont adott el, ezzel a világ legnagyobb okostelefon-gyártója. Uralja a globális tévépiacot, illetve a chipgyártásban is vezető szerepet tölt be. 

Hirdetés

A Huawei immáron évek óta hangoztatja, hogy megelőzné a Samsungot, és a világ legnagyobbjává válna. A Samsung azonban optimista. DJ Koh, a dél-koreai gyártó mobilos elnöke a francia Le Figarónak adott egy interjút, amiben elmondta, hogy ígéretesnek tartja a mai és a jövőbeli forradalmi technológiákat, és szerinte a piac csúcsán nem várható változás. 

Bár a kínai rivális nevét egyszer sem említette, azt azért elmondta, hogy a Samsung erőfölényben van a piacon, és a következő 10 évben is piacvezető marad, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek. Koh utalt rá, hogy a Samsung mindent tud, amit a Huawei, csak jobban és gyorsabban valósítja azt meg, úgy, hogy a gyakorlatban jobb élmény legyen valamit használni. 

Koh szerint az 5G, a mesterséges intelligencia és az összehajtható mobilok gyorsabban válnak népszerűvé, mint a Samsung gondolta. Ez viszont érdekes kijelentés, elvégre a legnagyobb elemzők pont az ellenkezőjét állítják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.