Hirdetés

A Samsung véletlenül kiszivárogtatta a Galaxy Tab S8 Ultra tabletet



|

A gyártó saját weboldalán bukkant fel a megjelenés előtt álló csúcsgép.

Hirdetés

Ha hihetünk a legfrissebb pletykának, a Samsung február 8-án tartja a következő Unpacked-eseményét, melynek során nemcsak a Galaxy S22-es csúcstelefonok, de a várhatóan három kivitelben érkező Galaxy Tab S8 táblagépek is bemutatkozhatnak.

Habár a mobilokat egyértelműen nagyobb várakozás övezi, azért a tabletek kapcsán sem pihennek a szivárogtatók, így elvileg már a Tab S8-trió specifikációi, dizájnja is ismert lehet. Az utóbbit látszik megerősíteni egy újabb szivárgás, ezúttal közvetlenül a Samsungtól.

Hirdetés

A Bixby okosasszisztens támogatási oldalán ugyanis nemrég felbukkant egy azóta törölt fotó, amelyen nem más, mint a Galaxy S8 Tab-család valamely tagja, vélhetően a zászlóshajó Tab S8 Ultra bújt meg a sarokban. Ezt a belógó szenzorsziget és a lyukkamera árulja el, ilyet ugyanis nem találunk a Tab S7-szérián.

Forrás: 91mobiles

A képen látható dizájn megegyezik az OnLeaks által korábban megszellőztetett renderekkel, így elég valószínűnek tűnik, hogy tényleg így festenek majd a Samsung új táblagépei, vagy legalábbis a sorozat egyik tagja.

Már csak az a kérdés, hogy vajon a specifikációkat is sikerült-e eltalálniuk az iparági suttogóknak. Az S8 Ultra kapcsán 14,6 hüvelykes, 120 Hz képfrissítési sebességű Super AMOLED kijelzőről, 11200 mAh-s akkumulátorról és 730 grammos súlyról csiripelnek a madarak, amit elvileg a Qualcomm aktuális 8 Gen 1 chipje köré húznak fel a koreaiak, 16 GB RAM-mal.

Ha valóban februárban esedékes a bemutató, már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljenek a részletek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.