Hirdetés

A Samsung vezeték nélküli töltője megelőzi az Apple AirPowert



|

Lassan egy éves késésben van az Apple vezeték nélküli töltőpadja, miközben a Samsungét napokon belül kiszállítják.

Hirdetés

A Samsung még a Galaxy Note 9-cel egyszerre mutatta be a Wireless Charger Duo töltőpadot, aminek a megjelenése nem késik, ugyanis napokon belül megkezdik a kiszállításokat. 

Hirdetés

A 120 dolláros töltőpad a Qi szabványt támogatja, és képes két okostelefont vagy egy okostelefont és egy okosórát egyszerre tölteni. Ez egyébként azt jelenti, hogy az Apple iPhone X, iPhone 8 Plus és iPhone 8 készülékeivel is működik. 

Az Apple lassan egy éve, hogy bemutatta az AirPower töltőpadot, de az még mindig nem jelent meg a piacon. Ennek a hátterében a termék komplexitása áll. Míg a Samsung megoldása alapvetően két töltőpad egyben, addig az Apple három eszközt is támogat, és azokat bárhol el lehet helyezni. Ez viszont bonyolulttá teszi a belső elrendezést és a hőkérdést is. 

A spekulációk szerint az Apple AirPower talán az idei új iPhone-okkal egyszerre jelenhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.