Hirdetés

A Samsungok záróképernyőjére is megérkeztek a külsős widgetek



|

Fontos frissítésen esett át a Goodlock LockStar alkalmazás.

Hirdetés

A Samsung OneUI operációs rendszere ugyan alapból is tartalmaz személyre szabási lehetőségeket, ám aki a csúcsra akarja járatni a szabadságot, az a gyári fejlesztésű Good Lock alkalmazást használja, amely 20 ún. "modulon" keresztül teszi lehetővé a kezelőfelület egyéni ízlés szerinti finomhangolását.

Most pedig egy jelentős frissítésen esett át a záróképernyőt és a mindig aktív kijelzőt (Always On Display, AOD) kezelő Good Lock LockStar alkalmazás, amely végre támogatja a harmadik féltől származó widgeteket is.

Hirdetés

Az app 5.0.0.24-es verziójában így már a külsős fejlesztők alkalmazásaihoz kapcsolódóan is rögzíthetünk információs felületeket a záróképernyőn és az AOD-on, mobilon és táblagépeken egyaránt. Egy redditező beszámolója alapján a widgetek az óra alatti területen helyezhetők el, az alábbi képernyőfotón fehér négyzettel jelölt részen belül bármilyen mennyiségben.

A beállítási lehetőségek közé tartozik a méretezés és a variálható átlátszóság, a külsős widgeteken túl pedig természetesen a Samsung sajátjai is támogatottak. A gyártó ugyanakkor a frissítéshez csatolt leírásban figyelmeztet, hogy a beégés veszélye miatt az OLED kijelzős Galaxy modelleken a rendszer letiltja a widgeteket, amennyiben háttérkép-alapú órát használunk, vagy ha egyéni óra widgeteket állítunk be a ClockFace app segítségével.

A Samsung LockStartot a cég saját alkalmazásboltjából, ide kattintva lehet letölteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.