Hirdetés

A Sony egyik mérnöke videóban szerelte szét a PlayStation VR2-t, hogy nekünk ne kelljen



|

Egészen elképesztő, mennyi kisebb-nagyobb komponens rejlik az elegáns kinézetű ház alatt.

Hirdetés

Egy hét múlva megjelenik a PlayStation VR2, aminek otthoni szétszedése egyfelől nem könnyű feladat, másrészt nem is ajánlott - eleve ki állna neki egy 250 ezres VR headset szétkapásának csak úgy, kedvtelésből? Remélhetőleg senki, főleg azután, hogy megnézte az alább látható videót.

A Sony által ma kiadott, közel 13 perces anyagban Takamasa Araki, a PlayStation VR2 egyik mérnöke vág bele a headset szétbontásába, egy másik, szintén lejjebb látható videóban pedig Takeshi Igarashi, a perifériák tervezéséért felelős csapat tagja kap darabjaira egy Sense kontrollert. Érdemes feliratot kapcsolni mindkettőhöz.

Hirdetés

Araki arról is beszél, hogy hogyan próbáltak meg rendezett, szimmetrikus és jól balanszolt belsőt kialakítani, hogy kényelmes legyen a headset viselése játék közben, valamint hogy nagyon figyeltek a súly alacsonyan tartására is.

Igarashi elmondta, izgalmas kihívás volt a Sense különleges formáját megalkotni, egyben a DualSense-nél használt technológiákat beépíteni (adaptív ravaszok, haptikus visszajelzés).

A PlayStation VR2 február 22-étől lesz kapható egy rakás újítással. Mi már teszteljük, bemutatónk hamarosan érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.