Hirdetés

A Sony következő fülhallgatója magától indíthatja el a zenét



|

Pletykák alapján a mesterséges intelligencia két fontos funkciót is vezérelhet a Sony új fülhallgatójában.

Hirdetés

Számos lenyűgöző ipari és tudományos felhasználási módja van már a mesterséges intelligenciának, de az utóbbi években egyszerű fogyasztóként is egyre több helyen élvezhetjük a technológia előnyeit. A zenestreamelő szolgáltatások algoritmusai által összeállított lejátszási listáktól kezdve az ügyfélszolgálatokat tehermentesítő chatbotokig sok mindent láttunk már, de a Sony következő  fülhallgatója pletykák szerint ezeknél sokkal menőbben használja ki az MI adta lehetőségeket.

Hirdetés

A legfrissebb - és egyelőre meg nem erősített - információk a Sony következő teljesen vezeték nélküli fülhallgatójáról szólnak, és a Snoopytech nevű felhasználótól származnak. A fiók nemrég közzétett néhány képet is az új WF-LSN900 modellről, amit valószínűleg a LinkBuds S-ként kereshetünk majd a boltokban. Néhány funkció kapcsán is szolgált új értesülésekkel technológiai eszközökről gyakran szivárogtató Snoopyech.

Tudomása szerint a LinkBuds S képes lesz átmenet nélkül, és egyben valószínűleg automatikusan váltani a külső zajok beengedése, és a benne megtalálható "fejlett zajszűrés" között. Emellett automatikusan szabályozhatja a hangok lejátszását, a poszt alapján a rendszer a viselkedésünket elemezve döntheti majd el, mikor szeretnénk megállítani a zenét vagy podcastot, és mikor hallgatnánk azt tovább. A külső hangok elemzésén túl, amit a beépített mikrofon szolgál, a fülhallgatók belső oldalán található közelség-érzékelők is segíthetnek ennek a vezérlésében.

Hogy pontosan milyen képességekkel bír az új Sony fülhallgató - akár a LinkBuds (amiről hamarosan olvashatjátok tesztünket) utódja, akár nem -, azt valószínűleg legkésőbb június 21. után megtudhatjuk, ugyanis az amerikai szabályozó szerv, az FCC felé benyújtott dokumentációval kapcsolatos titoktartás egy része ekkor jár le. De azt gyanítjuk, hogy a gyártó még ezt megelőzően leleplezi majd az új terméket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.