Hirdetés

A te iPhone-od is merül a YouTube apptól?



|

Villámgyorsan lemeríti és felmelegíti a YouTube app az iPhone-okat, de elvileg készül a javítás.

Hirdetés

Felhasználók tömegei kezdtek el panaszkodni, hogy a vártnál sokkal gyorsabban merül az aktuális iOS-re frissített iPhone és iPad készülékük. A csökkent üzemidő mellett problémát jelent az eszközök túlzott melegedése is. 

Hirdetés

A merülés mértéke mindenkinél eltérő, de nem ritka, hogy mindössze 15-30 perc YouTube appon belüli videózás után 20 százalékkal csökken az akku töltöttsége. Ez meglehetősen rossz üzemidőt eredményez. 

További gond, hogy az iPhone-ok felforrósodnak, ha a YouTube app fut, ami arra utal, hogy igen nagy erőforrások dolgoznak a videók renderelésén és megjelenítésén - pedig ilyennek nem szabadna történnie. 

A twitteres panaszáradatok és a hivatalos reakciók alapján a YouTube-csapat már tud a problémákról, és aktívan dolgozik a javításon. Az egyelőre nem egyértelmű, hogy a Google alkalmazásával van baj vagy az iOS kavart meg valamit. 

Amíg az érintettek a YouTube app frissítésére várnak, megoldást jelenthet, ha a videókat a böngészőn keresztül nézik meg. Állítólag ilyen formában nem jelentkeznek a hibák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.