Hirdetés

A Threads webes változata már a héten elstartolhat



|

A Meta mikroblogjából már fájóan hiányzik a böngészőből elérhető változat.

Hirdetés

Mint az ismeretes, nagy érdeklődés közepette indította útjára a Meta a saját, Twitterre/X-re hajazó platformját, a Threadset. Eddigi rövid karrierje nem volt éppen zökkenőmentes. Elon Musk előbb csak be akarta perelni a Metát a Twitterrel való nyilvánvaló hasonlóságok miatt, majd a Threads indulása fennakadásokat okozott a többi Meta-platform működésében, végül a kezdeti hype elmúltával elkezdett bezuhanni a népszerűsége is.

A rövid szövegek posztolására alkalmas felület korai regisztrálói nagy érdeklődéssel fogtak hozzá az új közösségi oldal használatához, és adtak hangot egy sor olyan dolognak, ami szerintük javíthatna a felhasználói élményen.

Hirdetés

Az elsők közt került előtérbe egy webes felület igénye, és iparági értesülések szerint a Mark Zuckerberg vezette konzorcium még a héten eleget tesz ennek. Bár az indítás terve még nem végleges, és a tesztelések is folynak még, az már bizonyos, hogy hamarosan pont kerülhet ennek a történetnek a végére.

A platform ugyan alig másfél hónapja indult, a kezdeti lendület tényleg figyelemre méltó volt. El is kezdtek gyűlni szépen a húzónevek, fontosabb márkák oldalai, és bámulatos gyorsasággal lépte át az oldal a 100 millió felhasználós álomhatárt. Az impresszív rajt után viszont sokan panaszkodtak a csupasz, lehetőségekben szegényes alkalmazás viszonylagos alkalmatlansága miatt, és emiatt sokan visszakoztak is a használatától.

Nem tudni, hogy az új webes használati lehetőség meggyőzi-e a tömegeket, vagy megvárják inkább, hogy a két milliárdos hogy rendezi le a hasonló platformokat illető vitájukat a ringben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.