Hirdetés

A TwitchConon megsérült Adriana Chechik már jól van, visszatért az OnlyFans tartalmakhoz is



|

A felnőttfilmesből lett streamer komoly balesetet szenvedett tavaly, de folytatja a tartalomgyártást.

Hirdetés

Tavaly októberben számoltunk be arról a megdöbbentő esetről, amikor a San Diegó-i TwitchCon egyik műsorszámában, a Lenovo Legion standján megrendezett Face Offon két fellépő megsérült, miután egy nem megfelelően előkészített habszivacsos medencébe ugrottak. A gödör nem volt elég mély és pusztán egyetlen réteg szivacs volt benne, alatta már a kemény padló várta a leesőket.

A legsúlyosabb sérülést a 802 ezer feliratkozóval rendelkező Adriana Chechik szerezte, akinek a hátát többször meg kellett műteni, mert két helyen is eltört a gerince. A pornószínészként indult, majd streamerré vált nő a közösségi médiában tudósított folyamatosan az állapotáról.

Hirdetés

Chechik már tavaly év végén folytatta a streamelést, a Twitchen megmutatta a hegeit és beszélt a rehabilitációjáról, most pedig, több mint egy évvel később az OnlyFansre is visszatért, miután bevallása szerint újra képessé vált érezni a testével, amin keményen dolgozott az elmúlt időszakban. Pár napja jelentette be, hogy az incidens óta először jelentkezik be élőben a felnőttoldalon, noha az eseményt nagyban hátráltatta, hogy elromlott a gamer PC-je és a Wi-Fi is gyengélkedett.

Hogy a streamerkedéssel mik a tervei, azt egyelőre nem tudni, de nemrég - miután megoldotta a gépproblémát - a Disney Classic Games Collection játékaival, a The Jungle Bookkal, az Aladdinnal és a The Lion Kinggel tolta Twitchen, szóval onnan sem tűnt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.