Hirdetés

A Twitter alkalmazottjai mostantól bármikor dolgozhatnak otthonról



|

Jack Dorsey nagylelkű ajánlatot tett a dolgozóinak, a Twitter-alkalmazottak a járvány után sem lesznek az irodába rendelve.

Hirdetés

Jack Dorsey, a Twitter ügyvezetője nemrég arról tájékoztatta a dolgozóit, hogy mindannyian dolgozhatnak otthonról, innentől kezdve bármikor, a világjárvány vége után is. Dorsey elmondta azt is, hogy szeptemberig egyetlen irodát sem nyitnak újra. Az otthoni munkavégzésre már márciusban átállt a Twitter, azonban az ajánlat nem vonatkozik azokra, akiknek a munkája megköveteli a fizikai jelenlétet, tehát például azokra, akik a szervereket tartják karban. 

Hirdetés

A Twitter állásfoglalása szerint az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy működik a rendszer, tudják támogatni a dolgozókat abban, hogy bárhonnan elvégezhessék a munkájukat. Ha idővel fokozatosan újra is nyitnak egy-egy irodát, a dolgozók döntése lesz, bemennek-e. Az üzleti utakat továbbra is lemondják, élő eseményeket idén már nem szerveznek. 

A többi tech óriás ennyire nem nagylelkű, a legtöbb vállalat őszig engedélyezte az otthoni munkavégzést. Dorsey azonban már a világjárvány előtt is hangoztatta a terveit a távoli munkavégzésről - attól nem fél, hogy lelassul a működés, annak azonban örül, ha függetlenedni tud San Franciscótól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.