Hirdetés

A Twitter is kivenné a részét az e-kereskedelemből



|

A hónap végén jön az első vásárlós stream, amit napjaink egyik legnépszerűbb zenésze tart majd.

Hirdetés

A Twitter sem szeretne lemaradni a versenytársaival szemben, így folyamatosan épül és szépül, továbbá a felhasználók biztonságáért is egyre többet tesz, hogy még véletlenül se pártoljon el senki a platformtól.

Ugyan itthon nem kifejezetten népszerű, a közösségi oldal utolsó, tavalyi adatok szerint 186 millió felhasználóval rendelkezik, ami cseppet sem elhanyagolható.

Hirdetés

A Twitter pedig nem ül a babérjain, megpróbálja kihasználni, hogy évről-évre egyre több embert érnek el. Most például úgy, hogy bevezetik a vásárlós élő adásokat, a rendszer pedig már ebben a hónapban debütál is.

Az első ilyen adásnak a Walmart lesz a hostja, a körülbelül fél órás stream alatt pedig majd Jason Derulo fog különféle termékeket bemutatni, többek között elektronikai cikkeket és otthoni dekorációkat is.

"A Twitteren történő élő közvetítés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kapcsolatba lépjenek a legbefolyásosabb rajongóikkal, a vásárlási lehetőség hozzáadásával pedig természetesen módon bővíthetik és érhetnek el új embereket."

- írja a Twitter. A közösségi oldal ezzel egy időben elkezdte tesztelni a Shopping Manager funkciót, amivel az eladóknak akarnak jobb betekintést adni a piacba, közben pedig a Shop Module is egyre több helyen elérhető. A Twitter mindezek ellenére komoly lemaradásban van például a Facebookkal szemben, aminek már hosszú ideje része az e-kereskedelem, most azonban úgy tűnik, hogy a madárkás oldal is komolyan tervez a piaccal a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.