Hirdetés

A vádak szerint a Google kivételes bánásmódra, extra előnyökre vágyott a YouTube kapcsán



|

Egy frissen előkerült e-mail gyakorlatilag megcáfolta a keresőóriás korábbi védekezését.

Hirdetés

Áll a bál a Roku és a Google között, ugyanis előbbi azzal vádolta az utóbbit, hogy a dominanciáját kihasználva azt akarja elérni, hogy manipulálják a keresési eredményeket és még a felhasználói adatokhoz is hozzáférne.

Válaszként a Google bejelentette, hogy leszedi a YouTube alkalmazást a platformról, és kitartottak amellett, hogy nem kértek különleges bánásmódot a Rokutól. Vagy mégis?

Hirdetés

Előkerült egy 2019-es e-mail, amit állítólag a Google egyik fejese küldött, aki a jelek szerint azt akarta elérni, hogy a Roku kivételezzen a YouTube-bal. Ha valódi a levél tartalma, akkor ez konkrétan megcáfolja a keresőóriás kijelentését, és elképzelhető, hogy újabb olaj lesz a tűzre.

Mindenesetre, ha nem csendesedik el a dolog, akkor a tervek szerint december 9. után már nem lesz elérhető a Roku eszközein a YouTube app.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.