Hirdetés

A Valve arra kér, hogy ne szipuzzuk a Steam Decket



|

Furcsa szokás terjed a Steam Deck felhasználói között, amire már a gyártó is reagált.

Hirdetés

A tavaly piacra dobott Steam Deck beszerzése mellett több érv is szólhat a kedvező ár/érték aránytól a korrekt teljesítményen át a sűrűn érkező és számos hasznos módosítást tartogató szoftverfrissítésekig, a felhasználók szerint azonban egy további előnye is van a Valve nagy sikert arató kézikonzol-PC hibridének: az illat.

Bizony, a Steam Deck-közösségben mostanság egyfajta mémmé vált, hogy milyen jóleső érzés a gépből távozó forró levegő beszippantása, amely a sajátos aromájával valóságos mámort vált ki a játékosokból. Ha te is a Steam Deck-szipusok közé tartozol, érdemes lehet elgondolkoznod a leszokáson.

Hirdetés

A készüléknek szentelt Reddit-csoport egy felhasználója ugyanis nemrég egyenesen a gyártótól kérdezte meg, hogy tulajdonképpen biztonságos-e a Steam Deck "kipfugógázának" belélegzése, a Valve pedig nem adott megnyugtató választ.

"Bár az általános használat során nincsenek biztonsági aggályok, a készülékből távozó gázok közvetlen belélegzése kerülendő. Megértjük, hogy ez egy mém lehet, de kérünk, hogy az egészséged védelme érdekében tartózkodj ettől a viselkedéstől."

- szólt a támogatás hivatalos válasza, ami sajnos nem hagy kétséget afelől, hogy a Steam Deck szagolgatása is a káros szenvedélyek kategóriájába sorolható. A közösség azonban a jelek szerint már a függőség előrehaladott szakaszába jutott, a posztra érkező kommentek alapján ugyanis a túlnyomó többség (beleértve magát a kérdezőt is) eltökélt abban, hogy a kockázat ellenére is folytatja a szipuzást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.