Hirdetés

A vártnál is olcsóbb a Xiaomi Mi A2 Lite



|

Idő előtt bukkant fel a Xiaomi következő okostelefonja, amelynek a vételára a vártnál is kedvezőbb.

Hirdetés

Miközben nemrég egy lengyel kereskedő oldala a Xiaomi Mi A2 és Mi A2 Lite végleges specifikációit és külsejét leplezte le, addig most az AliExpressnek is komoly szivárogtatást köszönhetünk. Kiderült ugyanis, hogy a két okostelefonból az egyik jóval olcsóbb lesz a vártnál. 

Hirdetés

Eddig úgy tűnt, hogy a Xiaomi Mi A2 Lite vételára Európában 240 euró lesz. Amennyiben az AliExpress oldala hiteles információkat közölt, akkor a hivatalos vételár valójában csak 165 euró lesz. Természetesen az AliExpress Kínából szállít, vagyis az európai árak ennél végül magasabbak is lehetnek (de még adóval is 200 euró alatt maradhatnak jobb esetben). A nagyobb akkut és a belógó szenzorsávot leszámítva egyébként a Mi A2 Lite nem sokban különbözik a tavalyi Mi A1-től. 

A kijelző alatt Snapdragon 625-ös chip, 3/4 GB RAM és 32/64 GB tárhely lesz majd, microSD-bővítőhellyel. Mivel Android One-mobilról van szó, ezért gyári Android 8.1 Oreo lesz rajta. Elvileg július 24-én, Madridban mutatkozik be hivatalosan, a Mi A2-vel együtt. A fekete, kék és arany színű modellek értékesítése augusztus 8-án kezdődhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.