Hirdetés

A vártnál korábban jöhet az LG G7



|

Az LG V30 augusztusban, az LG G7 pedig már januárban befuthat.

Hirdetés

Az LG az elmúlt években mindent igyekezett megtenni azért, hogy az aktuális zászlóshajójával nagyobb népszerűségre tegyen szert. Az LG G5 2016-ban például moduláris kiegészítőkkel próbálkozott, az LG G6 pedig már márciusban debütált annak érdekében, hogy megelőzze a többi idei zászlóshajót a piacon. 

Hirdetés

Egy dél-koreai jelentés szerint az LG legközelebb még tovább megy, és már azt fontolgatja, hogy alaposan előrehozza a 2018-as zászlóshajójának a bemutatóját is. 

Ez az LG G7 lesz, amely a jelek szerint néhány hónappal még korábban fut majd be. Ha az információk hitelesek, akkor az LG G7 hivatalos bemutatójára már januárban sor kerül. 

Ugyanilyen stratégiával jön az LG V30 is, amely szintén a csúcskategóriában versenyez, de már augusztusban bemutatkozna. Ezzel nem csak egy hónappal korábban jönne, mint tavaly a V20, de a Galaxy Note 8-cal nagyjából egyszerre. 

Ebbe a Qualcomm Snapdragon 836-os lapkája kerülhet, míg az LG G7 állítólag az első okostelefon lesz, amibe Snapdragon 845 kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.