Hirdetés

A vártnál magasabb kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy S11



|

Állítólag 20:9-es képarányú panelt építhetnek a Samsung jövő évi csúcskészülékébe.

Hirdetés

Kicsit korán van még a Galaxy S11-gyel kapcsolatos pletykákhoz, de a fejlesztések minden bizonnyal haladnak, ugyanis egyre többször bukkan fel a szivárgásokban a készülék neve. 

Hirdetés

Eddig az 5x-ös optikai zoomra képes periszkópkamerát emlegették a jelentések, most pedig egy kiszivárgott HTML 5-ös böngészőteszt más érdekességre is fényt derített. Ezúttal a kijelzővel kapcsolatban. 

Az SM-G416U modellszám egy olyan átmeneti név, amelyet a Samsung a még ki nem adott Galaxy S modellekhez szokott használni a tesztelési fázisban. Nem túl meglepő módon az eszköz Android 10-et futtat, és ennél érdekesebb, hogy 20:9-es képarányú kijelzőt kapott. 

A Galaxy S10 és Note 10 sorozatok még 19:9-es képarányt használnak, csak a Galaxy A80 és A70 rendelkezik magasabb, 20:9-es panellel. Azt pedig még szó-beszéd szintjén sem tudni, hogy mihez kezdene az extra hellyel a Samsung, illetve használna-e felugró szelfikamerát. 

A Galaxy S11 széria csak jövő februárban debütálhat leghamarabb, így addig bőven számíthatunk még szivárgásokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.