Hirdetés

A Vivo NEX lehet az, ami a Lenovo Z5 szeretett volna



|

Csúcskategóriás hardvert és valóban keret nélküli kijelzőt ígér a kínai gyártó.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Vivo is hamarosan előáll a következő zászlóshajójával, amelynek a neve NEX lesz. A készülék azért érdekes, mert az lehet, aminek a Lenovo Z5-nek kellett volna. A Lenovo szinte keret nélküli kijelzős zászlóshajót ígért, ehelyett sajnos egy középkategóriás iPhone X-klónt mutatott (ami ugyanakkor ár-érték arányban ettől függetlenül remek lett). 

Hirdetés

A szivárgások szerint a Vivo NEX az eddigi legjobb próbálkozás lehet a piacon, ami a keret nélküli kijelzős mobilokat illeti. Oldalt nagyon vékony keret öleli körbe a panelt, és felül is. Vagyis szenzorsáv sem lóg a képernyőbe. Alul persze marad egy vékonyabb sáv. 

A szelfiproblémák elkerülése érdekében a Vivo NEX az Apex koncepcióból merít, és kiugró kamerát használ, tehát nem teszi alulra a kamerát. 

A NEX-be a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája kerül majd 8 GB RAM és 256 GB-os tárhely mellett. Lesz majd egy olcsóbb kiadás is, abba Snapdragon 710, 6 GB RAM és 128 GB tárhely kerül. Mindkettőnek 6,6 hüvelykes lesz azonban a kijelzője, beágyazott ujjlenyomat-olvasóval. Az akku 4000 mAh-s lesz, és dupla hátlapi kamerát is kapunk. 

Ha minden jól megy, akkor a Vivo NEX június 12-én, Kínában mutatkozik be, igen magas árazással. A készülékért 1100 vagy 780 dollárnak megfelelő összeget kell majd fizetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.