Hirdetés

A Windows 10-es PC-k 57 százalékán a 1903-as frissítés fut



|

A statisztikák szerint a Windows 10-et használó PC-k több mint felén a 2019 májusi frissítés található.

Hirdetés

Az AdDuplex legutóbbi statisztikái szerint a Microsoft Windows 10-es rendszerének 2019 májusi, vagyis 1903-as verziójára a felhasználók egészen pontosan 56,6 százaléka frissített eddig. 

Hirdetés

A számadatokat a kutatás egy olyan felmérésre építi, amelyben körülbelül 90 000 Windows 10-es PC-t vizsgáltak. A második legnépszerűbb verzió a 1903 után a 1809 volt, ez a rendszerek 25 százalékán van ott. 

A maradék 18 százalék a 2018 áprilisi, az őszi alkotói, majd az alkotói frissítést használja. 0,5 százalék pedig előzetes buildet telepített. Mindez azt jelenti, hogy a többség az utóbbi egy évben kiadott rendszert használja, ami bár figyelembe véve az ingyenességet, nem valami lenyűgöző eredményt, de a PC-s platformnak még így is jót tesz, és rendszeresen foltozzák a biztonsági réseket. 

Szeptemberben már több mint 900 millió eszközön futott a Windows 10, a Windows 7 támogatásának végével ez a szám pedig tovább emelkedik majd. Sajnos apróbb hibák azonban akadnak a frissítéseknél, és a 2019-es második nagy frissítést is elhalasztotta a Microsoft, ezért mostanában sokan inkább kivárnak kicsit a telepítésekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.