Hirdetés

A Xiaomi Mi Box 4S Pro olcsón hozza el a 8K élményt



|

Kínában mindössze 50 dollárba kerül a 8K-s Xiaomi Mi Box 4S Pro Android TV box, az viszont rejtély, hogy máshová mikor jut el.

Hirdetés

A Xiaomi bemutatta a legújabb streaming boxát, a 8K-s, Android TV-t futtató Mi Box 4S Prót. Ebbe 16 GB tárhely került, 2 GB RAM-mal, van Bluetooth hangvezérlés, HDMI 2.1-támogatás és MIUI kezelőfelület az Android TV rendszeren - tehát szinte minden, amit 2020-ban elvárna az ember egy ilyen doboztól

Kínában mindössze bő 50 dollárnak megfelelő összegért már kapható is a meglehetősen minimalista dizájnnal büszkélkedő készülék, persze arról még egyelőre semmilyen infó nincs, hogy a világ többi részén egyáltalán mikor és hogyan kerülhet forgalomba.

Hirdetés

A Mi Box 4S eljutott a Xiaomi hazai piacán túlra is, szóval azért van rá esély, hogy idővel az új modell is kapható lesz külföldön.

A 8K-s támogatás megérheti a felárat is, persze tény, hogy 8K-s tartalmaknak igencsak híján vagyunk, és 8K-s tévék sincsenek még az otthonokban, ráadásul manapság az Android TV-s boxok sem fogynak valami jól, mivel a legtöbb tévé már rendelkezik beépítve azokkal a funkciókkal, amire az átlag felhasználónak szüksége van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.