Hirdetés

AirDrop-klón kerülhet a Samsung Galaxy Note 20-ba



|

Régóta dolgozik a Google a Nearby Sharing megosztási funkción, a jelek szerint ez már bekerül a Galaxy Note 20-ba.

Hirdetés

Egyre közeledünk a Samsung Galaxy Note 20 mobilok augusztus 5-i bemutatójához, addig pedig folytatódnak a szivárgások. A Jimmy Is Promo néven dolgozó youtuber például nemrég egy újabb videót osztott meg, amiben a Galaxy Note 20 Ultra egyes funkcióit taglalja. Először megmutatta például, hogy a Samsung ezúttal 50x-es nagyításban korlátozta a telefotós kamera zoomképességeit. A videók itt már 21:9 arányban is rögzíthetőek, ha valaki mozisabb élményre vágyna. Ilyenkor viszont effektek és követőfókusz nem használható. 

Hirdetés

Felvétel közben lesz új hisztogram, akadnak friss audioeszközök, szabályozható lesz például a mikrofonok általi rögzítés. A legtöbben viszont azon akadtak meg, hogy felbukkan a videóban egy kapcsoló a Nearby Sharing funkcióhoz. Ez a Google AirDrop-riválisa, amelyen már elég régóta dolgozik. 

Mindez azt jelenti, hogy egyrészt a Google elkészülhetett a Nearby Sharing megosztási funkcióval, másrészt a Samsung letett arról, hogy saját megoldást rakjon össze. A Nearby Sharing lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközre vezeték nélkül küldjünk fájlokat. Az XDA pedig úgy tudja, hogy a Google a jövő hónaptól, Android 6-tól fölfelé elérhetővé teszi mindenki számára ezt a lehetőséget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.