Hirdetés

Furcsán akadozik a Facebook működése



|

Valamiért pont az F8 konferencia és az új bejelentések alatt hasalt el néhány funkció.

Hirdetés

Épp most zajlik a Facebook éves fejlesztői konferenciája, az F8, amelyen többek között bejelentették az újjáfaragott Messenger érkezését, de egy Tinderhez hasonló randialkalmazást is megszellőztettek. És pont most elkezdett rendetlenkedni az oldal is. Véletlen?

Hirdetés

Egyelőre annyit lehet érezni, hogy a céges és márkaoldalakon (például nálunk, a PC World és a GameStar Facebook oldalain is) eltűntek egyes funkciók - új bejegyzést például a desktop böngészős Facebook alól nem is lehet írni, de az előre beállított megjelenések megtekintése sem működik, a publikálást elősegítő és statisztikai eszközök pedig úgy fagynak, mint a nigériai bobcsapat a hóviharban.

A mobilos verzióban (kissé körülményesen) működnek a fenti funkciók, de páran arról is beszámoltak, hogy maga a Facebook is lassan frissít, nem látszanak ismerősök bejegyzései vagy képei.

Jöhet a találgatás, hogy ki felelős ezért. Dél-ujgur hekkerek? Az Illuminati? A laposföld-hívők? Xenu? A gyíkemberek?

Mindenesetre a hiba elhárításáig mutatunk pár életképet a PC World és a GameStar szerkesztőségek mai napjából:

Köszönjük a figyelmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.