Hirdetés

Akadozik a Simple? Nem nálad van a hiba!



|

Péntek délelőtt óta akadozik a Simple alkalmazás, végre a szolgáltató is jelezte, hogy mi a hiba oka.

Hirdetés

A legtöbben az online parkolás kapcsán kezdtek el panaszkodni a Simple közösségi oldalán, péntek délelőtt sokaknál akadoztott vagy leállt a rendszer. Az OTP szolgáltatásának problémai mögött a központi szolgáltató partner hibajelensége áll - erről számoltak be Facebook posztjukban, amelyet nemrég frissítettek, és amely szerint a parkolás, közlekedési mobiljegy és e-matrica szolgáltatásokban fennakadások tapasztalhatók folyamatosan, ami miatt az ügyfelek türelmét kérik.

Egyelőre többet nem tudni, azt kérik, hogy az ugyfelszolgalat@simple.hu címen jelentkezzen az, akinek panasza van, egy pár perce megjelent kommentben a poszt alatt már azt írták, hogy időközben sikerült a szolgáltatónak elhárítani a hibajelenséget, de erről még külön poszt nem született.

Hirdetés

Itt a teljes poszt:

Te tapasztaltál bármilyen problémát? Írd meg nekünk kommentben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.