Hirdetés

Akár 3,3 millió forintért is vehetsz iPhone 15-öt, ha az Apple verzióját nem tartod elég drágának



|

Három iPhone 15 Pro és Pro Max koncepcióval állt elő a luxustermékekről elhíresült Caviar halloween alkalmából.

Hirdetés

Aki azt hiszi, hogy 2023-ban már nem tekint az emberiség jelentős hányada státuszszimbólumként a mobiltelefonokra, az tévúton jár. Mind is lesznek olyanok, akik presztízskérdést csinálnak abból, hogy az övék legyen a legnagyobb, a legkisebb, a legtöbbször összecsukható, vagy épp a legdrágább. Erre az igényre figyelt fel, és ezt igyekszik kielégíteni 2011-óta az orosz gyökerű Caviar.

Az egyedi készülékeket kínáló luxusmárka az elmúlt 13 év során előrukkolt már aranyba burkolt PlayStation 5-tel és Apple Vision Próval, de golyóálló iPhone-nal és a mexikói gengszterek életérzését sugárzó Samsung mobilokkal is jelentkezett.

Hirdetés

Legújabb, UFO nevet viselő kollekcióját azoknak szánja, akiknek a gyári iPhone 15 Pro és Pro Max túlságosan is hétköznapi, emiatt nem bánnák, ha az Apple ökoszisztémájának előnyeit némi extravaganciával párosulva élvezhetnék, és ezért hajlandóak mélyen a zsebükbe nyúlni. A mobilok darabjáért 9000 amerikai dollárt, vagyis cirka 3,3 millió magyar forintot kér a Caviar.

Cserébe boldog tulajdonosuk elmondhatja magáról, hogy olyan, az űrből érkezett anyagot is beépítettek a készülékükbe, aminek az életkora a tudósok szerint 7 milliárd év lehet, azaz 4,54 milliárd évvel idősebb a Földnél és magánál a Naprendszernél is. Ráadásul 15 különböző aminosavat is felfedeztek a meteoriton, amik a fehérjék építőkövei. Ez persze csak akkor igaz, ha a megmosolyogtató módon Predator fejet formázó Alien dizájnt választja a vásárló, ugyanis az Astral és a Starship dizájnt viselő mobilok díszítéséhez a Holdról és a Marsról származó meteorittöredékeket, 24 karátos aranyat, rozsdamentes acélt, valamint titánt használt fel a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.