Hirdetés

Akár a TikTokot is pörgetheted a Samsung új AI-okoshűtőjén



|

Mesterséges intelligenciás funkciókkal debütál a 2024 Bespoke 4-Door Flex Refrigerator.

Hirdetés

A karácsony már mögöttünk van, így a tech világ szép lassan ráfordul a január 9. és 12. között megrendezésre kerülő CES-re, a szakma legnagyobb éves eseményére. Az elmúlt napokban az MSI és a Hyundai is promózni kezdte a Las Vegas-i kiállításon bemutatásra kerülő újdonságait, időközben pedig a Samsung is beállít a sorba.

A gyártó ugyanis nemrég közleményben harangozta be, hogy a CES-en a 2024 Bespoke 4-Door Flex Refrigerator néven futó okoshűtőjét is leleplezi, amely mesterséges intelligenciás funkciókkal igyekszik hasznosabbá tenni magát.

Hirdetés

A Samsung új hűtőjén továbbra is a Family Hub nevű központi rendszer fut, amit az AI színre lépése miatt itt már AI Family Hub+-nak hívnak. Az algoritmusok segítségével a háztartási gép belső kamerája automatikusan felismeri a be- és kipakolt tárgyakat, a "nagyjából egymillió" fotóval betanított Vision AI technológia pedig 33 különböző friss élelmiszert képes azonosítani

A 32 hüvelykes LCD kijelzővel felszerelt 2024 Bespoke 4-Door Flex Refrigerator emellett a manuális bevitelt követően nyilvántartja a különböző termékek lejárati dátumát, valamint a Samsung Food és Health appok közreműködésével személyre szóló recepteket is javasol a tulajdonosoknak. Az AI Family Hub+ YouTube- és TikTok alkalmazásokkal igyekszik szórakoztatni a ház népét, illetve a Galaxy-okostelefonok tükrözésére is alkalmas.

A Samsung egyfajta ökoszisztémát szeretne építeni az okoshűtő köré, amelyben fontos szerepet szán a manapság oly divatos mesterséges intelligenciának. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és milyen áron kerül boltokba a 2024 Bespoke 4-Door Flex Refrigerator, viszont a koreaiak elárulták, hogy egy új, indukciós főzőlapot is bemutatnak mellé (Anyplace Induction Cooktop), 7 hüvelykes kijelzővel és Family Hub+ integrációval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.