Hirdetés

Akár két eszközöd töltéséről is gondoskodik az IKEA filléres gyorstöltője



|

Dupla USB-C csatlakozóval és tisztességes teljesítménnyel támad a SJÖSS töltő.

Hirdetés

Mióta az Apple példájából tanulva több nagy mobilgyártó is a gyári töltő kispórolásával védi a bolygót, a vásárlók is gyakrabban kénytelenek saját szakállukra gondoskodni az eszközeik energiaellátásáról, mi pedig senkit sem tudunk hibáztatni, aki eltéved a különböző termékek óriási kínálatában.

A jó hír, hogy egy olcsó gyorstöltő beszerzéséhez már nem kell a kínai webáruházak gyakran életveszélyes ajánlatai között zsákbamacskázni, az IKEA ugyanis most piacra dobott egy kifejezetten kedvező árazású modellt, ami még a tudásában is felveszi a versenyt a nagyokkal.

Hirdetés

Az IKEA SJÖSS áfával együtt nagyjából egy kézműves hamburger árába, mindössze 3990 forintba kerül, amiért cserébe a beépített dupla USB-C csatlakozóval két kompatibilis eszközt is ellát egyszerre, a svéd gyártó pedig még egy levélnyi színes matricát is csempészett a dobozba, hogy kedvünkre megjelölhessük a töltőt, vagy akár egy másik eszközünket.

A Power Delivery 3.0-kompatibilis SJÖSS maximum 45 W-os töltést kínál, párhuzamos használatnál portonként 22 W-os teljesítménnyel. A repertoárból emellett a Quick Charge (QC4+) és a Programmable Power Supply (PPS) szabványok támogatása sem hiányzik, valamint a beépített túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemről sem kell lemondanunk.

A töltő tehát korrekt tulajdonságokkal bír, ami ezen az áron szinte rablás, hiszen a hasonló, márkásabb termékek általában jóval drágábban mennek: az Apple saját, mindössze 35 wattos megoldása például 28 ezer forintba kerül, de a szintén 45 W-os és két USB-C kimenettel bíró BelkinBoostCharge Pro 45W is 17 ezer forint körüli árcédulával mozog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.