Hirdetés

Akár te is elindulhatsz a MediaMarkt országos fotópályázatán, és még szavazhatsz is az egyik kategóriáról



|

Nem kevesebb mint öt témakörben várja idén az alkotásokat a fotópályázatával hagyományt teremtő áruházlánc.

Hirdetés

Nyolcadik alkalommal hirdette meg országos fotópályázatát a MediaMarkt, amelyre bárki jelentkezhet majd november 6-a és december 31-e között. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is öt különböző kategóriában lehet nevezni, melyek közül Magyarország, a természet, a portré és a karácsony témája már adott, az ötödikről viszont a közönség dönthet. Szavazni a Facebookon lehet október 22-éig, addig dől el, hogy a szerelem, az utazás vagy a sport lesz a befutó. És hogy minél többen tegyenek így, egy 20 ezer forintos ajándékkártyát is bedobott a MediaMarkt. Ezt október 25-én sorsolják ki.

Aki elmúlt már 18 éves, valamint eleget tesz a pályázat feltételeinek, tetszés szerint megméretheti magát akár mindegyik kategóriában, de témánként csak egy-egy művét adhatja le. Ennek a menete a következő: regisztrálnia kell https://mmapp.hu/fotopalyazat/regisztracio oldalon (egyelőre még nem él), de a benyújtást megelőzően még szüksége lesz egy felhasználói fiók létrehozására, és a pályázati űrlapot sem mulaszthatja el kitölteni.

Hirdetés

Az Illyés Tibor (MTI), Mekli Zoltán (Magyar Fotóművészek Világszövetsége tag) és Szabó Miklós (Nemzeti Sport) fotográfusok, Kleinhappel Frigyes művészeti vezető (Belvárosi Képzőműhely), valamint Koncsol Tünde és Szabó Béla fotóművészek alkotta zsűri fogja január 2-a és 14-e között értékelni a beküldött pályaműveket, majd kiválasztani közülük az öt kategória legjobbjait, valamint második és harmadik helyezettjeit, akik 200 ezer, 100 ezer, illetve 50 ezer forint értékű MediaMarkt utalvánnyal gazdagodnak.

Ezen felül az 50 legjobb pályamű beküldője fejenként 5-5 ezer forint értékű MediaMarkt ajándékutalványt is kap. A szóban forgó képeket a MediaMarkt a saját Facebook oldalán fogja bemutatni, ahol majd szavazni is lehet rájuk, és amelyikre a legtöbb voks érkezik, annak az alkotóját egy újabb, immáron 50 forint értékű utalvánnyal jutalmazzák.

Végezetül a minden pályázót asztali fotónaptárra beváltható 50%-os CEWE kuponnal meglepő Cewe Magyarország Kft. is kiválasztja az általa ítélt legjobbnak ítélt pályamunkát, amelynek alkotója 100 ezer forint értékű CEWE ajándékutalványt vihet haza.

A győztesek névsorát előreláthatóan január 17-e és január 24-e között teszik közzé a MediaMarkt Fotópályázat aloldalra, míg a legjobb műveket várhatóan februárban ki is állítják majd a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.

Aki meglesné az előző évek győztes pályamunkáit, itt megteheti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.