Hirdetés

Alaposan meglepte nézőközönségét a Bosszúállók kampuszának Pókember-robotja



|

Nem éppen tipikus szuperhős-landolásnak lehettek szemtanúi az Avengers Campus látogatói.

Hirdetés

Tavaly nyitotta meg kapuit Kaliforniában az Avengers Campus, ami picit olyan, mint egy Disneyland, csak éppen a Marvel filmes univerzumával a középpontban. A látványosságok között megtalálhatjuk a galaxis őrzőit, Doctor Strange-et, de még egy lengedező Pókember-robot is van, ami értelemszerűen sokat dobhat az élményen. Feltéve persze, ha nem hibásodik meg.

A Web Slingers: A Spider-Man Adventure elnevezésű attrakció során bizony megtörtént egy baj, és egy meghibásodás következtében a levegőben lengő robot egy közeli épületbe csapódott, amiről videó is készült.

Látszólag az üzemeltetők is fel voltak készülve erre az eshetőségre, ugyanis a nem túl hősies landolást követően egy hang arról tájékoztatott, hogy az épület nincs felszerelve légzsákokkal, mire Pókember hangja egy szimpla "Ok." szöveggel reagált erre.

Hirdetés

A fenti videót megosztó Darren L. beszámolója szerint az incidenst követően néhány órára leállt a buli, de később ismét akcióba lendült a robotikus hálószövő. A Disneyland News Today nevű Twitter-oldal meg is osztott egy videót a helyrerakott attrakcióról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.