Hirdetés

Állítólag már készül a Samsung olcsóbb összehajtható mobilja



|

A jelentések szerint a Samsung dolgozik az olcsóbb Galaxy Fold készüléken, ami már globálisan is megjelenhet.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold hosszú idő után végre elérhető a piacon, de csak egyes országokban és korlátozott darabszámban, nagyon magas vételár mellett. A jelentések szerint a gyártó azonban már dolgozik a második Galaxy Fold modellen, ami olcsóbb lesz, és világszerte elérhető. 

Hirdetés

Az SM-F700F modellszámon várható készülék csak 256 GB tárhelyet kap, és a RAM mennyiségét is csökkentik valószínűleg a költségek lentebb faragása érdekében a 12 GB-rül. Azt viszont nem tudni, hogy a Samsung az új verzióval milyen árszintet tervez belőni. 

Az sem tiszta még, hogy a Samsung mindössze néhány alkatrészből választ-e olcsóbbat, hogy csökkentse a vételárat, vagy pedig merőben áttervezi az egész eszközt. 

Egyes tippek szerint a konkrét válaszokra várnunk kell, ugyanis nem túl valószínű, hogy ez az új modell még az idei évben befutna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.