Hirdetés

Az amerikaiak AirPods fülhallgatót akarnak karácsonyra



|

A Piper Jaffrey szerint idén az amerikai emberek legjobban egy Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgatót szeretnének karácsonyra.

Hirdetés

Aki eddig nem tudta, hogy mi lehetne idén a legmenőbb karácsonyi ajándék (főleg egy fiatalnak), annak most elhozta a választ a Piper Jaffrey legutóbbi felmérése. 

Hirdetés

Ők azt vizsgálták Amerikában, hogy mi lesz idén a legtrendibb karácsonyi ajándék, mit szeretnének a legtöbben. Kiderült, hogy Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgatót. 

A fiatalok körében egyébként nem csak az Apple tarolt a felmérésen, hanem a Nike és a Louis Vuitton is. A szakértők szerint ez az Instagramon tevékenykedő influencereknek is köszönhető. 

Az Apple nyugodtan várhatja az ünnepeket, ugyanis az eredmények alapján nagyon sokan akarnak AirPods fülhallgatót és iPhone 11-et is. 

A mostani felmérés szerint egyébként a középosztálybeli fiatalok megőrülnek az Apple és a Nike logókért, ebben a sorrendben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.