Hirdetés

Amerika Kapitány végre lecserélte „ősrégi” iPhone-ját



|

Lehet, hogy Chris Evans azért várt ennyit a cserével, mert nagyon a szerepben ragadt.

Hirdetés

Ha megkérdeznénk egy tucat embert, hogy mikor érdemes lecserélni korábbi mobilunkat, akkor valószínűleg nagyon eltérő válaszokat kapnánk, hiszen míg egyesek szinte évről évre váltogatják a készülékeket, addig másoknál akár egy évtizedig is elketyeghet egy telefon.

Manapság viszont olyan ütemben fejlődnek a technológiák, hogy egy közel 6 esztendős okostelefont indokolt lehet már egy újabbra cserélni.

Hirdetés

Így gondolta ezt a Marvel filmes univerzumának Amerika Kapitánya, Chris Evans is, aki az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy végre valahára lecserélte iPhone 6S-ét egy jóval modernebb iPhone 13-ra. A színész egy képet is posztolt az óriási horderejű bejelentés mellé, a bejegyzésben pedig kiemelte, hogy hiányozni fog a 6S gombja.

Az viszont a jelek szerint nem fog hiányozni Evansnek, hogy esténként azért hadakozzon, hogy töltsön a mobilja, ahogy a szemcsés fotók sem. Sőt, az sem, hogy percek alatt 100%-ról 15%-ra essen a töltöttségi szint, majd bedobja a törülközőt a készülék.

Nálatok mi a rekord, mi volt a leghosszabb idő, amíg kitartottatok egy mobil mellett?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.