Hirdetés

AMOLED kijelzővel érkezik a OnePlus új, olcsóbb mobilja



|

A OnePlus Nord N20 néhány olyan funkciót is ad viszonylag kedvező áron, amik eddig inkább a prémium mobilokra voltak jellemzők.

Hirdetés

Sokan úgy gondolják, hogy néhány drágább kitérőt követően a OnePlus eredeti küldetését, a minőségi, de elérhető árú okostelefonokat a cég Nord szériája testesíti meg ismét. A sorozat új tagjairól jelentek már meg érdekes pletykák, nemrég viszont végre hivatalos információkat kaptunk arról, milyen készülékkel támad legközelebb a középkategóriára a kínai gyártó. Az új készülék, ami az Egyesült Államokban még áprilisban megjelenik, a OnePlus Nord N20 nevet kapta, melynek tervezői érdekes kompromisszumokat kötöttek.

Hirdetés

A legpontosabb adatok a kijelzőre vonatkoznak, ami 6,43 hüvelykes képátlójú lesz, és a gyors képfrissítés helyett inkább a képminőségre helyezi a hangsúlyt. A OnePlus műveleti igazgatója, Kinder Liu nyilatkozatában arra utalt a Nord N20-at leleplező PCMag-nek, hogy az általuk belőtt ársáv megtartásához választaniuk kellett, és ugyan egy 90 Hz-es LCD kijelző is kijött volna a büdzséből, inkább egy 60 Hz-es AMOLED panel mellett tették le a voksukat.

"A (...) kijelzőnk alacsony áramfogyasztást kínál, emellett jobb kontrasztot, élénkebb színeket, és szélesebb színskálát, mint a költséghatékony készülékek, amik jelenleg kaphatók Észak-Amerikában"

- mondta Liu.

Emellett kiderült, hogy Az N20 a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, illetve a SuperVooc gyorstöltési funkcióval érkezik, ami a Nord 2 esetében 65W-os teljesítményt jelentett, így akár fél óra alatt is fel tudta tölteni a 4500 mAh kapacitású akkumulátort. Az 5G-képes mobilról a OnePlus elküldte az első hivatalos képeket is a PCMag-nek, voltak viszont olyan, korábban pletykált specifikációk, amiket nem erősített meg, de nem is cáfolt a gyártó a magazinnak.

Ezek közé tartozik, hogy a mobilban egy Snapdragon 695 processzor dolgozik majd, a képekért egy 48 MP-s fő kamera és egy 8 MP-s ultraszéles képeket készítő lencse felel majd. Továbbá 6 GB RAM és 128 GB tárhely kapna helyet a mobilban, illetve, hogy a gyártó Android-változatai közül, az OxygenOS 11-et, és nem az újabb, 12-es változatot használnák a Nord N20 esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.