Hirdetés

AMOLED-kijelzővel léphet színre a Samsung új népmobilja



|

A Samsung Galaxy A15 kifejezetten jó ajánlatnak tűnik, ha olcsón úsznánk meg a telefonvásárlást.

Hirdetés

A Samsung mobilos termékpalettájának tetején egyértelműen a hajtogatós Galaxy Z- és a mindenkori csúcsteljesítményt kínáló Galaxy S-modellek trónolnak, aki viszont olcsóbban úszná meg a vásárlást, annak a középkategóriás Galaxy A- és a belépő szintű Galaxy M-telefonok kínálnak alternatívát.

Pontosan legolcsóbb és a valamivel már komolyabbnak mondható készülékek határán helyezkedik el az ár-érték arányával versengő A10-sorozat, ami most egy kifejezetten korrektnek ígérkező ajánlattal frissült.

Hirdetés

A Samsung nem szentelt neki bejelentést, ezért először a 9to5Google hívta fel rá a figyelmet, hogy szép csendben megjelent a Galaxy A15, amely a sorozat történetében először AMOLED kijelzővel támadhat. A feltételes mód egy ellentmondásnak köszönhető: a telefon egyelőre csak a Walmart áruházlánc kínálatában bukkant fel, ahol ugyan IPS LCD-t ír az adatlap, a csomagolásról megosztott képen azonban már AMOLED szerepel.

Akárhogy is legyen, az árszabás mindenképp ígéretes, a 199 dollárért piacra dobott Galaxy A14-gyel ellentétben ugyanis az új kiadásért már csak 139 dollárt, vagyis adók nélkül átszámítva kb. 48 ezer forintot kérnek a koreaiak. Ezért egy 6,5 hüvelykes, 90 Hz-es képfrissítésű FHD+ panelt kapunk, MediaTek 6835 processzorral, 128 GB tárhellyel, 50 MP-es hátoldali kamerával és egy 5000 mAh-s, legfeljebb 25W-tal tölthető akkumulátorral.

Aki pedig lecsap az újdonságra, azt vélhetően sokáig is ki fogja szolgálni, ugyanis már az A14 is négyévnyi Android-támogatást kínált. Cikkünk írásakor a Samsung Galaxy A15 még nem szerepel a gyártó hivatalos weboldalán, így arról sincs információnk, hogy mikor futhat be a hazai boltokba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.