Hirdetés

Android One: az LG is beállt a sorba, itt az olcsó G7



|

Az LG jóárasította a G7-et, megérkezett a G7 One és a G7 Fit, természetesen gyengébb hardverrel.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi Berlinben az idei IFA kiállítás, a gyártók többsége azonban már előre bemutatja azon termékeit, amelyeket kiállít a show keretében. Az LG is lerántotta a leplet a G7 jóárasított verzióiról: itt az LG G7 One és az LG G7 Fit. 

Hirdetés

A két készülék ugyanazt a házat kapja, 6,1 hüvelykes, QHD+ felbontású kijelzővel és 3000 mAh-s akkumulátorral. Értelemszerűen a G7 ThinQ-hoz mérten olcsóbbak és gyengébbek. 

Az igazi érdekességet a G7 One jelenti, ez ugyanis az LG első okostelefonja az Android One programban. Vagyis a G7 One "tiszta" Androidot futtat, nem lesz más szoftver rajta azon kívül, amit a Google beépített. A rendszerfrissítések is hamarabb érkeznek erre a készülékre, amin gyárilag Android 8.1 van. 

A G7 One-ba a Qualcomm tavalyi csúcslapkája, a Snapdragon 835 kerül. Ezt 4 GB RAM és 32 GB tárhely egészíti ki, ez utóbbi microSD-vel bővíthető. Az egyetlen hátlapi kamera 16 megapixeles, az előlapra 8 megapixeles szenzor jutott. 

A G7 Fit valamivel még gyengébb, ugyanis csak a 2016-os csúcslapkát, a Snapdragon 821-et kapta meg. A tárhely mérete 32 vagy 64 GB lehet, és itt csak Bluetooth 4.2 van. 

Mindkét modellre USB-C port került, van arcfelismerés, NFC, gyorstöltés, illetve IP68-as vízvédelem. A videózás és zenehallgatás élményét nagyban megdobja a Super Bright Display, valamint a 32-bites Quad DAC és a Boombox hangszóró. Sajnos árak egyelőre nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.