Hirdetés

Androidon is elsötétül a YouTube



|

Végre az androidos YouTube alkalmazásba is megérkezik a sötét mód, bár egyelőre csak keveseknél használható.

Hirdetés

A YouTube már márciusban megígérte, hogy az asztali verzió után a mobilos alkalmazásaiba is megérkezik a sötét mód. Az iOS-es felhasználók ezt gyakorlatilag azonnal meg is kapták, az androidos változatot azonban hónapok óta tesztelik. Júliusban újra megígérte a sötét módot a Google, azonban augusztusban sem érkezett meg az újítás. Most végre befutott. 

Hirdetés

Egyre több felhasználónál jelenik meg a sötét mód, amely elsősorban esti használathoz ideális, amikor nem akarjuk, hogy a fehér háttér bántsa a szemeinket. Természetesen van, akinek a sötét mód eleve jobban tetszik, ezért mindig azt használná. 

A 13.35.51-es verziót használó emberek közül egyre többen számolnak be arról, hogy a sötét mód már elérhető a készülékükön. A frissítést augusztus végén indította el a Google, és most egyre több embernél bukkan fel. Akinél még nem látszik, az kényszerítse az app bezárását, majd próbálkozzon újra. 

A YouTube app egyébként külön értesíti a felhasználókat az új téma elérhetőségéről. A Beállítások > Általános menüben bármikor ki- és bekapcsolható. A webes és az iOS-es verzióhoz hasonlóan itt is sötétszürke színre vált a háttér, és nem feketére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.