Hirdetés

Megnéznél egy ötórás iPhone reklámot?



|

Az Apple legújabb reklámja 5 óra 19 perc és 28 másodperc hosszú, egy iPhone 11 Pro okostelefonnal vették fel.

Hirdetés

A mai prémium csúcsmobilok egyre drágábbak, mostanra a vételáruk szinte a horrorkategóriában mozog, pedig néhány éven belül ezek is elavulnak, az üzemidejük pedig erősen megrövidülhet. Egyelőre viszont jó üzemidőt ígérnek, és ezt szeretik is reklámozni a gyártók. Az Apple szerint például hosszú távra is kiváló megoldás az iPhone 11 Pro, ezt bizonyítandó készített is egy meghökkentően hosszú reklámot. 

Hirdetés

Fogtak egy iPhone 11 Pro mobilt, és a szentpétervári Ermitázsban, Oroszország legnagyobb múzeumában felvettek vele egy 5 óra 19 perc és 28 másodperc hosszú videót. 

A szakértők szerint marketing szempontjából érdekes ez a mutatvány az Apple-től, de rábízzák az emberekre, hogy elhiszik-e: valóban egyazon készülékkel és megállás nélkül készült a felvétel. Úgy tippelik ráadásul, hogy kevesen vállalkoznak majd a végignézésére. Mindenesetre korábbi tesztek igazolták, hogy az idei iPhone 11 széria nagyot lépett előre üzemidő tekintetében, konkrétan a piac legjobbjai közé tartoznak ezek a modellek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.