Hirdetés

Így vághat vissza az iPhone 12 Pro a Samsung Galaxy S20 sorozatnak



|

Többek között nagy kamerás fejlesztésekkel válaszolhat az Apple a Samsung aktuális csúcsmobiljaira.

Hirdetés

Az Apple nagyszerű kamerákat pakolt az iPhone 11 Pro mobiljainak hátuljára, azonban a Samsung Galaxy S20 Ultra látványos kameraszigete, 108 megapixeles szenzora és Space Zoom funkciója után elég nagy nyomást nehezedik a riválisra. Max Weinbach forrásai szerint dolgozik is az Apple a válaszon. Ezt az iPhone 12 Pro széria hozhatja el, és állítólag az Apple hajlandó leváltani a régóta használt 12 megapixeles szenzorait. Ezúttal a fő kamera 64 megapixeles szenzorra építhet. 

Hirdetés

Ez önmagában persze semmit sem jelent, a megapixelek számánál sokkal fontosabb a szenzor mérete és a képeket feldolgozó algoritmusok. Az iPhone 12 Pro modelleknél a portréfotózást ToF szenzor segítheti, az éjszakai módot pedig kiterjeszthetik az ultraszéles és a telefotós kamerákra is. Az előbbi rekeszértéke pedig f/1.6 lehet, így alapból jobban teljesíthet kevés fény mellett. 

Fejlettebb HDR módról is volt még szó, az iPhone 12 Pro Max pedig már 4400 mAh-s akkumulátort kaphat, amivel még jobb üzemidőt hozhat a piacra az Apple. Az 5G-s modem mellett pedig 120 Hz-es kijelzőt is emlegetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.