Hirdetés

Durván népszerű lehet az iPhone 9



|

Az egyik legnépszerűbb iPhone lehet a korábban SE 2-ként emlegetett modellből, de azért még mindig a nagy képernyő a divat.

Hirdetés

Mostanra gyakorlatilag kihaltak a kompakt okostelefonok, alig akad a piacon kisebb méretű modell, főleg olyan, ami normális hardvert kapott. Éppen ezért hatalmas az érdeklődés a várhatóan hamarosan debütáló iPhone 9-cel kapcsolatban, amit eleinte még iPhone SE 2 néven emlegettek. A legutóbbi jelentések szerint a kis méretű kijelző többé nem divat, mindenkinek nagy mobil kell; éppen ezért veszélyes játékot játszhat a szakértők szerint az Apple az iPhone 9-cel, amely mindössze 4,7 hüvelykes kijelzőt hoz magával, ha a pletykák igaznak bizonyulnak. 

Hirdetés

Az iPhone 9 így rétegmobil lesz az elemzők szerint, a becslések alapján csak a vásárlók 10-15 százaléka akar kompakt megoldást a kezébe. A nagy kijelző látványosabb, praktikusabb, játékokhoz és videókhoz is, ezt részesíti a többség előnyben.

Azonban a tavalyi A13 Bionic chip és a 399 dolláros vételár mégis eléggé felpörgetheti az iPhone 9 iránt a keresletet. Érdekes lesz látni, hogy mennyire bizonyul majd kelendőnek. Egyes vélemények szerint nagyon, hiszen az eredeti iPhone SE-t is sokan szerették. Ha az iPhone 9 betalál, akkor viszont biztosak lehetünk benne, hogy az androidos gyártók is követik majd az Apple példáját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.