Hirdetés

A vártnál is hamarabb jöhet az új, olcsó iPhone



|

A legutóbbi jelentések szerint már márciusban megérkezhet az iPhone SE 2, aminek talán nem is ez lesz a neve.

Hirdetés

Az Apple következő iPhone készüléke kimondottan azokat célozza meg, akik érzékenyek az árra. Az utóbbi hónapokban iPhone SE 2 néven emlegették, de végül iPhone 9 néven jelenhet meg - a Bloomberg jól értesült forrásai szerint már márciusban, ugyanis az Apple már februárban elindítja az új modell sorozatgyártását. 

Hirdetés

A 4,7 hüvelykes készülék gyártását a Hon Hai Precision Industry, a Pegatron és a Wistron között osztják fel. Ez lesz az Apple második "olcsó" iPhone készüléke a 2016-os iPhone SE után, és a szivárgások szerint iPhone 8-szerű dizájnra számíthatunk. 

A Bloomberg azt mondja, az Apple az A13 Bionic chipjét alkalmazza majd, ugyanazt a lapkát, ami az iPhone 11 szériában is dolgozik. Itt viszont lesz fizikai home gomb, valószínűleg ujjlenyomat-olvasóval, hogy kiváltsák a Face ID-t. Az Apple ezzel a modellel akár komolyabb piaci részesedést is szerezhet a szakértők szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.