Hirdetés

Apple iPhone X: ilyen az optikai csalódás a kiterjesztett valóságban



|

Peter Norrby megmutatta, hogy milyen optikai csalódás érhető el az ARKit segítségével.

Hirdetés

Peter Norrby egy svéd művész, aki azt tervezi, hogy az Apple App Store-ban egy ingyenes, kiterjesztett valóságra építő appot tesz közzé, The Parallax View néven. 

Hirdetés

Norrby nemrég közzétett egy videót, amiben azt mutatja meg, hogy mit lehet kihozni az Apple ARKitjéből, ha optikai csalódást szeretnénk elérni. Ehhez az iPhone X-et használta fel, ami az arc 3D-s követésével eredményezett még teljesebb élményt. A videóban el is magyarázza, hogy miként alkotta meg. A legteljesebb élményt egyébként akkor éri el az optikai csalódás, ha az egyik szemünket lecsukjuk a megtekintése közben. 

Tim Cook, az Apple ügyvezetője különösen sokat remél a kiterjesztett valóságtól, amit érdekes és nagyszerű dolognak tart. Az Apple egyelőre csak a kiterjesztett valóságban rejlő lehetőségek felszínét karcolgatja, az előrelépésben azonban sokat segíthetnek az olyan emberek, mint Peter Norrby. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.