Hirdetés

Itt nézheted szerdán élőben az új iPhone-ok bemutatóját



|

Ha nem tudod kivárni az összefoglalókat és elsőként akarod látni az új Apple-féle világraszóló csodát / túlárazott lufit (kinek-kinek vérmérséklet szerint), itt az oldal, ahol élőben nézheted a bejelentést.

Hirdetés

Arról már egy tonna híresztelés, pletyka, kiszivárogtatott infó napvilágot látott, milyen lesz vagy lehet a legújabb generációs iPhone család, mindenesetre szerdán minden kiderül.

Hirdetés

Szeptember 12-én, szerdán kezdődik az Apple új főhadiszállásán, Cupertinóban a "Gather Round" alcímet viselő Nagy Őszi Bejelentés. A Steve Jobsról elnevezett nagy színházteremben helyi idő szerint délelőtt 10-kor indul a show, ez magyar idő szerint este 7 órát jelent.

Minden bizonnyal a csütörtök reggeli hírek tele lesznek az új iPhone-ok és egyéb kiegészítők híreivel (nyugalom, lesz nálunk is), de aki nem tudja kivárni az írott anyagokat, nézheti élőben is, ahogy Tim Cook és bájos segédei leleplezik az újdonságokat. Ehhez csak el kell látogatni erre az Apple aloldalra, ahol élő videóstream formájában közvetítik az eseményt.

Idén is él az Apple gonoszkodása a legnagyobb konkurens, a Google felé, mivel a leírás szerint a streamet vagy az Apple saját böngészőjével, a Safarival, vagy pedig Windows alatt Microsoft Edge használatával lehet megnézni, a Google Chrome-mal vagy egyéb böngészőkkel "nem feltétlenül lesz kompatibilis" az adás. #trollolo

Persze akinek kisképernyős becsípődései vannak, mobilon is követheti az adást, de itt már teljesen kizárják az androidos versenyzőket, itt ugyanis iPhone vagy iPad, minimum iOS 10 és Safari mobil böngésző szükséges.

Az eddigi pletykák szerint holnap három iPhone is érkezhet (két hiperdrága iPhone X utód és egy olcsóbb, vagy inkább nem olyan ultradrága készülék), de új generációs Apple Watch, iPad Pro, Air Power töltőpad is érkezhet, szoftverek terén pedig bemutatkozhat a macOS Mojave, a watchOS 5 és az iOS 12 végleges verziója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.