Hirdetés

Akár már április 15-én befuthat az iPhone 9



|

Nagy találgatások folynak arról, hogy a koronavírus hatására mennyit késik az Apple kompakt és olcsó(bb) mobilja.

Hirdetés

Az iPhone SE még 2016-ban jelent meg, és azóta is sokan hiányolják, hogy az Apple nem hozott újabb kompakt és kedvezőbb árú készüléket a piacra. Egy ideje tudjuk, hogy ezt az igényt az iPhone 9-cel elégítené ki a vállalat, de a bejelentés késik a koronavírus hatásai miatt. Ami azt illeti, nemrég még arról beszéltek a jól értesült források, hogy a járvány miatt akár végleg el is kaszálhatják ezt a modellt. A legutóbbi fejlemények szerint azonban az Apple ragaszkodik az iPhone 9-hez. 

Hirdetés

Az Apple állítólag egy belső meeting során döntött a folytatásról, és úgy határozott a vezetés, hogy végül április 15-én csak bemutatják az iPhone 9-et. Ezután nem sokkal, egészen pontosan 22-én pdig már meg is jelenik az új modell a boltokban. Azt viszont nem tudni, hogy lesz-e online bemutató vagy csak egy sajtótájékoztató keretében rántják le a leplet a készülékről. 

A legutóbbi szivárgások alapján 349 vagy 399 dollár lehet az új iPhone 9 alapára, dizájnban pedig nagyjából az iPhone 8-at kapjuk meg, Touch ID-vel a képernyő alatt (nem benne, hanem alatta, a kávában). Természetesen ilyen időkben bármi változat, és a játékba egyébként a Google is beleszólhat még a Pixel 4a középkategóriás mobillal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.